Diop avgjorde med sen scoring for Ranheim 2

Onsdagskveld tok Ranheim 2 i mot Kolstad til oppgjør i Adressa – ligaen 4. div menn avd 2.

Før kampen hadde vi inntatt tabelltopp etter seier 7-3 borte mot Nidelv i foregående runde. Kveldens gjester fra Kolstad var plassert midt på tabellen.

1. omgang produserte vi en rekke gode angrep, som resulterte i store målsjanser. Dessverre var vi ikke dyktig nok til å omsette det store overtaket til mer enn 1 mål, som kom i det 45 spilleminutt signert Felix Brattbakk.

Etter hvilen skjer ofte det som skjer når et lag har vært totalt dominerende i en omgang, uten å omsette overtaket i en klar ledelse. Motstanderlaget scorer relativt tidlig i neste omgang, og kampen begynner å leve sitt eget liv. Etter 50. minutter skjer nettopp det, når Kolstads EdvardSkogset Haagensen utligner vår ledelse til 1 – 1 etter 50 spilte minutter.

Etter en del brukbare angrep og muligheter for begge lag, begynner vi å koble et større grep om kampen de siste 20. minuttene. En stor brent mulighet for oss kvartere før slutt, kunne tatt luften ut av trykket vi hadde etablert. Derfor var det både forløsende og ikke minst fortjent, når nyervervelsen Seydina Mohamed Diop, omsatte et flott løp fra en god pasning sikkert i mål etter 80 minutter.

Derfra og inn bar kampen preg av å sikre ledelsen til seier. Med presisjon, og bedre timet løp burde vi omsatt flere av overgangene vi tilrev oss, til både målsjanser og mål. To dødballer fra Kolstad på overtid er alltid ubehagelig når ledelsen er knapp. Derfor stort skryt til laget for mentalit ved å rydde unna det som kom. Samtidig som det viser karakter å bikke slike oppgjør rett vei.

2-1 seieren gjør at vi befester vår tabellplassering i etter denne runden. Vi står med 38 poeng etter 17 spilte kamper. Det er fire poeng mer enn Tynset på 2. plass og seks poeng foran NTNUI på 3. plass. Bemerker da at vi har 1 kamp mer spilt i skrivende stund.

Det blir en spennende høst for vårt rekruttlag, som jakter målet om avdelingsseier og opprykk til 3. divisjon.

Neste kamp for Ranheim 2 er mandag 23. september borte mot Tiller 2, klokken 20:30.

Deretter venter Rindal borte lørdag 28. september, klokken 16:00.

Neste hjemmekamp for rekruttlaget er mandag 7. oktober, når Heimdal gjester EXTRA Arena klokken 20:30.