En skikkelig sliteseier

Hou sørget for sin 14 scoring for sesongen og 1-0 seier mot Moss.(arkivbilde)

Ranheim uten to som har vært faste på laget i år i bakre ledd, Slørdahl og Tønne ut med karantene, det betydde bare at Tromsdal og Gangstad fikk sjansen til å vise seg fram fra start. Også 18 årige Seydina Diop fikk sin debut fra start i OBOS-ligaen.

Og allerede etter syv minutter ble Seydina svært viktig da han ga assist til Hou som scoret 1-0, Han traff perfekt på løpet da et frispark fra Tørset Johnsen ble slått på bakre stolpe, etter å ha vært først på ballen slo han den direkte rett i føttene til Hou på åpent mål, og som enkelt satte sitt 14 mål for sesongen.

Det neste kvarteret var jevnspilt, men etter knappe 20.minutter kunne Ranheim fort doblet ledelsen sin, men Moss sisteskanse vartet opp med en meget god redning på hodestøtet fra Røsten.

Ti minutter før pause kom Moss til sin største sjanse hittil i kampen. En spiller fra bortelaget fikk stå helt alene på bakerste stolpe, men headingen gikk til side for mål. Det var tydelig at Moss ville ha utligning før hvilen. De klarte til tider å presse Ranheim bakover på banen på slutten av omgangen, men de avslutningene de klarte å skape, tok Vidtun Nilsen å ta seg av før hvilen. Og lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Ranheim.

Det skulle ikke gå lang tid av andre omgang, før Ranheim var centimetere fra å doble ledelsen sin, men headingen gikk i tverrliggeren i omgangens første angrep.

De første tjue minuttene av andre omgang var jevnspilt, og preget av to lag som begge ville angripe. Halvveis i omgangen kom Tørset Johnsen alene med keeper, men avslutningen gikk rett utenfor målet til Moss.

Da det gjenstod et kvarter kom Moss til en stor sjanse som smalt i tverrliggeren. Fem minutter senere smalt det nok engang i stålet bak Vidtun Nilsen, og Moss hadde satt inn en skikkelig sluttspurt. Men Vidtun Nilsen hadde bestemt seg for å holde smultringen for andre kamp på rad. Noe han klarte og Ranheim tok en sterk seier for andre kamp på rad.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Tromsdal, Røsten, Gangstad, Skjelbred (Kolstad 57min), Emilsen (Holden 80min), Hou, Tørset Johnsen (Wenaas 70min), Seydina ( Solli 45min), Bye (Mogensen 70min)