IMG_7289

Poengdeling på Nadderud

Lyn - Ranheim 1-1(1-0) ( arkivbilde)

Det var Lyn som kom best ut av starten av dette oppgjøret, og la virkelig press på Ranheim det første kvarteret. Da det var spilt en halv omgang var det Ranheim som styrte kampen, og hadde mest ballen i laget og prøvde å bygge opp angrepene sine. Med litt marginer på vår side kunne vi fort ha tatt ledelsen i dette oppgjøret.

Den største sjansen var da Gaustad tråklet seg forbi et par mann inne i boksen, og skulle legge en pasning til Bye som sto på blank kasse, men en takling av hjemmelagets midtstopper hindret Bye i å få ballen. Også Emilsen var farlig frampå 10 minutter før pause med et skudd fra 16 meter hvor keeper ga retur i farlig område.

Man følte det lå et Ranheim mål i luften, men da skjedde det som absolutt ikke skulle skje et minutt før hvilen. Hjemmelaget fikk et brudd de kontret på, og skaffet seg en 1-0 ledelse før pause.

I pausen gjorde Ranheim to bytter; inn kom Wenaas og Mogensen, ut gikk Solli og Bye.

Og det skulle ikke mer enn 30 sekunder før Mogensen markerte seg, først vant han en hodeduell på et oppspill bakfra. Han headet ned til Hou, som kombinerte med Mogensen og kunne sette inn 1-1 før det var spilt et minutt av andreomgang.

I denne perioden fortsatte Ranheim å spille godt, og ikke minst spille seg til målsjanser, men det ville seg ikke, nærmest var vel Hou nok engang og Emilsen på et skudd fra 8 meter, lagt ut 45 grader av Wenaas.

Neste kamp kommer allerede onsdag 1.mai når Raufoss kommer til EXTRA Arena for 3.runde i cupen. Billetter kjøpes her.

Laget: Nilsen, Amble Haugen, Røsten, Skuseth, Tønne, Skjelbreid ( Tørset Johnsen 60 min), Emilsen, Hou, Solli ( Wenaas 45min), Bye ( Mogensen 45 min), Gaustad