Poengdeling mot Raufoss

Hou sin 15 scoring sørget for et poeng Arkivbilde)

En meget underholdende førsteomgang på Nammo Stadion mellom Raufoss som kom fra fem seire på rad og Ranheim som kom med to seire.

En omgang som hadde det meste i seg, bortsett fra mål. Men det manglet ikke på sjanser, spesielt for Ranheim, som kun var en god avslutning unna mål. Ranheim vartet til tider opp med meget godt angrepsspill, og burde nok ha scoret på en av sine sjanser.

Det kunne også likegodt vært Raufoss som gikk til pause med ledelse, men deres største sjanse gikk på innsiden av stolpen og Vidtun Nilsen fikk fanget returen. Men en omgang Ranheim var best i, og hadde flest sjanser til å score.

Ranheim fortsatte andre omgang slik de avsluttet første. Hadde ballen mest, prøvde å skape noe. og etter kun to minutter kom Bye til en sjanse, men skuddet gikk i nettveggen.

Da det var spilt et kvarter av omgangen fikk Raufoss et omdiskutert frispark inne på Ranheims fem meter, etter at dommeren dømte tilbakespill til Vidtun Nilsen, fra 5 meter la Raufoss spilleren ballen i nettaket, etter en svak touch av en lagspiller( På tilbakespill blir det dømt aventende frispark, som betyr at frisparket kan ikke skytes direkte i mål) og det sto 1.0 til hjemmelaget.

Men Ranheim ville ha med seg noe hjem, og jaget utligning, og drøye ti minutter før ordinær tid, slo Emilsen et innlegg inn i feltet, Slørdahl vant duellen sin, og fikk samtidig servert Hou sitt 15 mål for sesongen.Og 1-1 med ti minutter igjen jaget Ranheim vinneren, men den kom ikke i dag, og poengdeling på Raufoss

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Røsten, Slørdahl, Tønne, Emilsen, Kolstad (Holden 80min), Hou, Solli (Wenaas 74min), Mogensen (Seydina 74min), Bye