Ranheim ble ingen festbrems

Vålerenga fylte 111 år i dag, dessverre klarte ikke vi å bli noen festbrems, det ble 3-1 tap på Infility Arena (arkivbilde)

Alt lå til rette for en god fotballkamp på Infility Arena denne mandagskvelden. Mange tilskuere og god stemning, Vålerenga hadde bursdag og feiret 111 år i dag, også en stor gjeng fra Forza Ranheim hadde også tatt turen, så borteseksjonen var godt besøkt.

Ranheim startet kampen ved å spille sitt spill, og allerede før det var spilt 10 minutter, lå ballen i mål etter ei heading av Slørdahl på en corner, men dommeren valgte å annullere scoringen, grunn uviss.

Ranheim fortsatte å ha ballen på hjemmelagets banehalvdel den første halve omgangen.

Da det var spilt 25 minutter, gikk hjemmelaget opp i ledelsen på sin første sjanse i kampen.

Ranheim fortsatte å spille fotball ved å ha den i laget, og kunne fem minutter før pause ha scoret etter et mønsterangrep som havnet på bakre, men Kolstad var litt uheldig med avslutningen sin.

Lagene gikk til pause på 1-0, etter at Ranheim i spill hadde hatt mest ball.

Når lagene kom på banen for andre omgang, tok det bare fem minutter før hjemmelaget doblet ledelsen sin.

Nå måtte Ranheim virkelig jakte mål om det skulle bli med poeng hjem til fjæra.

Andreomgangen var ganske lik første, etter at Vålerenga la seg veldig lavt i banen i andreomgangen.

Da det gjenstod et lite kvarter av kampen, klarte hjemmelaget og legge på til 3-0. Dette var en typisk kamp hvor resultatet lyger litt i forhold til spill. Vålerenga hadde maks fire sjanser i hele kampen.

Da det var spilt 82 minutter klarte Mogensen å pynte på resultatet til 3-1 ved å score for andre kamp på rad. Og resten av kampen hadde Ranheim muligheter til å score flere mål, men det ville seg ikke.

Laget: Vidtun Nilsen, Haugen, Slørdahl, Skuseth, Tønne (Qvigstad 79 min), Skjelbred ( Holden 73 min), Kolstad (Emilsen 66 min), Hou, Tørset Johnsen ( Wenaas 66 min), Bye (Mogensen 66 min), Gauseth