Sesongens første borteseier i boks

Ranheim tok årets første borteseier med 1-2 mot Aalesund, etter nok en scoring på overtid.

Det var hjemmelaget som startet kampen best, og allerede etter seks minutter scoret de oppgjørets første mål med en tidlig ledelse.

Etter dette måtte Ranheim jage scoring, og de prøvde, men to ganger fikk de scoring annulert grunnet offside.

Hjemmelaget hadde sine farligheter på stillingen 1-0, og hadde det ikke vært for to gode redninger av Vidtun Nilsen, kunne hjemmelaget doblet ledelsen sin.

Da det var spilt en halvtime, måte kaptein Skjelbred gå ut, og inn kom Holden.

På slutten av omgangen var det Ranheim som hadde mest ball, og på overtid i første omgang, fant Holden Bendik Bye inne i sekstenmeteren, og Bye gjorde som i sist kamp mot Raufoss. Scoret et viktig mål på overtid, som gjorde at Ranheim kunne gå til pause med 1-1 på resultattavlen.

Når andre omgang startet, var det stillingskrig der ingen av lagene produserte noe særlig målsjanser de første 25 minuttene.

Da gjorde Ranheim et trippelbytte, noe som resulterte i flere målsjanser på bare noen minutter når innbytterpulsen hadde begynt å gi seg. Det gjenstod ti minutter av ordinær tid. Emilsen var farlig nære etter pasning fra Holden, men skuddet strøyk stolpen, Gaustad fikk også avsluttet fra fem meter, etter at Mogensen hadde dempet ballen for han, men en blokk avverget mål. Og de gangene ballen traff mål var Aalesunds keeper Sten Grytebyst på plass.

Men når overtiden kom, tenkte vel de fleste at dette oppgjøret ender 1-1. Men det var før Youngyoung Hou var først på en ball inne i boksen. Hou blir tatt, og dommeren peker rett på straffemerket. Fra 11 meter gjorde Hou, som tok strafferen selv, ingen feil og la den iskaldt i krysset og Ranheims første borteseier for året er et faktum.

Laget: Vidtun Nilsen, Haugen, Skuseth( Tromsdal 72 min), Tønne (Gangstad 84 min), Emilsen, Skjelbred ( Holden 30.min), Hou, Gaustad, Bye (Mogensen 72 min), Tørset Johnsen ( Wenaas 71 min)