Start stakk av med seieren

Ranheim - Start 2-3 (arkivbilde)

Et EXTRA Arena badet i sol ved kampstart, noe som la alt til rette for at det skulle bli en god fotballkamp mellom Ranheim og Start.

De ti første minuttene av oppgjøret var preget av stillingskrig, men så fikk Start rullet opp et angrep fra høyresiden, og bortelaget tok tidlig ledelsen 0-1. Da det var spilt en snau halvtime av førsteomgang, hadde Ranheim hatt mest ball, og med litt bedre treff i skuddøyeblikket, kunne det fort vært likt i målprotokollen. Start skapte også noen målsjanser, og da det gjenstod fem minutter før pause, la Start på til 0-2. Et resultat som sto seg til pause.

Når andreomgang startet gjorde Ranheim et bytte Bendik Bye kom inn for Vetle Wenaas, og startet omgangen bra, og kunne fort redusert etter et skudd i stanga etter fem minutter. men vi måtte vente til det hadde gått drøyt ti minutter av omgangen før Bye satte inn 1-2, og kamp igjen. Men Start la på til 1-3, da det gjenstod en halvtime av oppgjøret. På overtid reduserte Hou til 2-3. Men det ville seg ikke for de blå, og Start kunne inkassere tre poeng med seg hjem til sørlandet.

Laget: Vidtun NIlsen, Amble Haugen, Tromsdal (Solli 79 min), Slørdahl, Tønne, Skjelbred (Holden 63 min), Kolstad (Emilsen 63 min), Hou, Wenaas ( Bye 45.min), Mogensen, Gaustad.