Årets Fotballfrivillig - Stem Anne Grete

Første gang ble Stina årets Fotballfrivillig, nå er Anne Grete en av finalistene til å bli det.

Annonse:

Anne Grete Mostervik er fra Ranheim, og er slekten har vært her siden Ranheim ble et industrisamfunn i 1884.

Anne Grete har vært tilknyttet frivilligheten på Ranheim siden barndommen. Og gjennom sine barn i korps, skole, arbeidersamfunn og idrett siden 1974.

Stem på Anne Grete her


Anne Grete har enorm humankapital gjennom varme, og ekte tilstedeværelse samt en smittende latter. Som områdeleder på kampdag administrer hun en betydelig mengde personer i forkant av kamp, og under selve gjennomføringen.

I samarbeid med Grilstad har hun bl. a utviklet den viktige ingrediensen «rett kuttet salat» hvor tomat, agurk, rødløk og salat blir kuttet med barberbladpresisjon.

Anne Grete Strukturerer oppgaver i forkant, slik at frivillighetsarbeid ikke oppleves som kaos, men energigivende og meningsfullt bruk av fritiden til noe større enn seg selv, og et bidrag til fellesskapet.

Hun er en brobygger mot lokalsamfunn og organisasjonslivet, samt er raus i forhold til anerkjennelse for arbeidet som utføres, og null egenprestisje for å dele æren med alle andre.

Anne Grete gjennom hennes familie viderefører vår identitet som frivillighetsbygda i byen Trondheim. Familien Mostervik har lagt ned et stort fotavtrykk i lokalsamfunnet på Ranheim. Dette gjennom å kjenne historien og med det bli kulturbyggere som inkluderer, hindrer utenforskap og gjør frivillig arbeid til noe meningsfullt. Dette gjør at vårt oppvekstmiljø, samt relevans i vår egen bydel til unge – gamle er av stort samfunnsøkonomisk gevinst – sosioøkonomisk ubetalelig.

Dette er familien Mostervik et levende bevis på finnes, og til etterfølgelse og inspirasjon for.

Stem på Anne Grete her


Funfact;

Mor til Anne Grete har et av de mest sette innslagene i Norge Rundts historie.

Det fikk hun i 2003, da hun strikket ullsokker til hele A- troppen til Rosenborg Ballklubb, inkl. egne sokker til Odd Iversen.

Gla i Trondheim og all trøndersk idrettsfremgang.

Men det er Ranheim som har hjertet, sjelen og virke for Anne Grete og hennes familie.

Annonse fra Obos-ligaen: