Bortejubel mot Åsane

Drømmescoring da Kolstad og Emilsen sørget for tre poeng med deres første scoringer for sesongen. (arkivfoto)

Etter kanselleringer, forsinkelser og en snartur innom Sola, var Ranheim omsider på plass på Åsane Arena til avspark 20:15.

Og Ranheim hadde brukt ventetiden på gaten godt. Bortelaget fikk tidlig overtaket i kampen og spilte seg frem til gode scoringsmuligheter. Størst var sjansen til Hou da han ble spilt opp inne på straffemerket, men avslutningen gikk like til side for mål.

Etter 18 minutter skulle kveldens første scoring komme. Flott spill på vår høyreside mellom Amble Haugen og Solli, hvor førstnevnte til slutt fant Emilsen inne i boksen som plasserte inn 0-1.

Åsane kom mer med mot slutten av omgangen, men Vidtun Nilsen holdt avslutningene unna nettmaskene. Dermed gikk lagene til pause med ledelse til bortelaget.

Tidlig i andre omgang fikk Ranheim straffe da Solli ble felt av hjemmelagets keeper. Dessverre ble Hou Yongyongs forsøk reddet av keeperen.

Like etter skulle vi allikevel få doblet ledelsen. Lucas Kolstad tok seg forbi en mann før han banket til fra drøye 25 meter. Ballen gikk som et prosjektil opp i vinkelen og 0-2.

Åsane måtte fremover og kastet innpå flere offensive spillere i jakten på å hente igjen vår ledelse. Kvarteret før slutt kom de til en stor sjanse da et skudd fra 15 meter med blokkert på streken av Amble Haugen.

Knappe fem minutter etter skulle det bli kamp igjen. Et godt innlegg fra Åsanes venstreside ble headet inn på første stolpe og redusering.

Hjemmelaget gikk for tidlige innlegg i jakten på utligning, men Ranheims forsvar og keeper tok det som kom den veien. Kampen ebbet ut etter over 97 spilte minutter med 1-2 og tre poeng til Ranheim.

Neste kamp er førstkommende lørdag hjemme mot Aalesund. Billetter til kampen kjøper du her.