Dette er Fram Larvik

Kvartfinale i cupen - Kan det gå helt til Ullevaal? (Foto: ILFram.no)

Idrettsforeningen Fram, bedre kjent som Fram Larvik, ble stiftet 15. januar 1894. Et av norges eldste idrettslag, meded mye historie.

Ranheim har aldri møtt Fram Larvik, men møtte Frams argeste rival, Larvik Turn, i 1957 4.runde i NM. Overskriften etter cupkampen i 1957 var slik i Trøndelags lokalavis; Aldri har er et trønderlag tapt så stort sørpå. Larvik Turn - Ranheim 13-0.

Onsdag tar vestfoldingene turen til fjæra i cupens kvartfinale, der vi håper et lite cupeventyr. Med seier over Fram gjør vi en historisk bragd og når semifinalen i cupen for første gang siden 1954.

Slik har gjort Fram Larvik det.

Laget ligger på fjerdeplass i PostNord-ligaen avd. 2. De kan gå med hodet hevet; med seks seire på de seks siste kampene møter vi lag som er i skikkelig bra form.

I første runde vant Fram 1-0 over IK Start. Deretter ble det ekstraomganger i Raufoss i andre runde.

I 3.runde vant Fram 2-1 over Strømsgodset, det så tungt ut i starten da laget lå under 1-0 etter 6 minutter, men et selvmål like før pause ga utligning og ekstra boost for Framgutta. Sindre Osestad sendte Fram i ledelsen 8 minutter før slutt, som holdt til seier og avansement til fjerde runde. Der vant de komfertabelt 3-1 over Bærum.

Nå står en ny Eliteseriemotstander for tur og de vet de kan slå hvem som helst. Vær med på eventyret, kjøp billetter til kampen i dag. Billetter kjøper du her.