Herlig stemning under høstferiens OBOS Camp

Mandag sparket høstferiens OBOS Camp i gang.

Annonse:

Ranheim Fotball har nylig gjennomført en spennende og lærerik fotballcamp for barn i alderen 9-13 år. Campen, som ble støttet av OBOS, trakk til seg unge fotballtalenter fra hele regionen, inkludert Ranheim, Malvik, Namsos og Tiller.

Se bilder fra OBOS Campen lengre ned i saken

Fokus på utvikling og trivsel

Gjennom hele campen var det tydelig at fokuset lå på å gi barna en positiv opplevelse, samtidig som de fikk utviklet sine fotballferdigheter. Trenerne la vekt på lek, moro, utvikling og inkludering for å sikre at alle følte seg velkommen og motiverte.

– Vi er veldig fornøyde med oppmøtet og engasjementet til barna. Det har vært en fantastiske dager med mye fotball, lek og en sosial møteplass, sier ansvarlig for gjennomførelsen og trener for U19 Eskil Husby.

Varierte øvelser og aktiviteter

Deltakerne fikk prøve seg på en rekke ulike fotballøvelser. Det ble også arrangert turneringer og konkurranser.

Viktig med inkludering

Et viktig mål for campen var å skape et inkluderende miljø der alle følte seg sett og verdsatt. Uavhengig av ferdighetsnivå, fikk alle barna muligheten til å utvikle seg og ha det gøy.

– Vi ønsker å gi alle barn muligheten til å oppleve gleden ved fotball, sier Eskil Husby.

Saken fortsetter under bildene

Takknemlige for støtten fra OBOS

Ranheim Fotball ønsker å takke OBOS for støtten til campen. Takket være OBOS kunne klubben tilby et variert og spennende program, og flotte treningsklær for deltakerne.

Neste OBOS Camp

Suksessen med høstferiens OBOS-camp gjør at Ranheim Fotball allerede planlegger nye fotballcamper, allerede i vinterferien arrangeres OBOS Camp basert på samme opplegg. Følg med!

Saken er delvis skrevet med hjelp av AI

Annonse fra Obos-ligaen: