Innbytterne avgjorde på overtid

Ranheim - Raufoss 1-0 (arkivfoto)

En jevnspilt start av kampen, der Ranheim hadde mest ball, og ventet på at den riktige åpningen skulle åpne seg hos bortelagets kompakte spill på egen banehalvdel. Da det var spilt ti minutter prøvde bortelagets midtstopper seg på et skudd fra 20 meter, skuddet gikk rett over krysstangen.

Bare tre minutter senere, kom Skjelbred seg fri ned til dødlinjen etter å ha passert en Raufoss spiller på glimrende vis, Skjelbred slo ballen ut 45 grader, men ingen Ranheim spillere rakk ballen som gikk gjennom feltet. Bare et lite fem minutt senere, gjorde Skjelbred det samme, denne gangen traff han Tørset Johnsen, men det så ut som han ble felt i det han skulle skyte, men ingen straffespark i følge dommeren.

Da omgangen var halvspilt og Ranheim hadde stort sett hatt ballen på bortelagets banehalvdel, og man kunne fort tenke at Raufoss kampplan var å ligge lavt og kompakt og satse på overganger. Da det gjenstod drøye ti minutter av første omgang, kom først Gaustad til en stor sjanse som keeperen til Raufoss måtte gi retur på, den gikk til Emilsen som ble blokkert på sitt skuddforsøk, så vant Torsø Johnsen ballen, men også hans forsøk ble blokkert.

En målløs omgang når lagene gikk til pause.

Starten av andreomgang var lik førsteomgang, Ranheim spilte ball på Raufoss sin banehalvdel, men sleit med å skape de store sjansene. Da det var spilt snaut halve omgangen kom Ranheim til en stor sjanse, men avslutningen gikk over.

Akkurat da omgangen var halvspilt ble Raufoss redusert til ti mann. Ranheim fortsatte å spille ball inne på Raufoss banehalvdel, men om ikke Raufoss lå kompakte før utvisningen, virket det som de ble enda mer kompakte, og lå med hele laget fra 30 meter og inn.

Langt inne i overtiden kom Emilsen til en god mulighet, men en god prestasjon av bortelagets keeper hindret scoring. Men på overtid av overtiden ble en ball slått inn i fra høyresiden fra Qvigstad, inne i boksen var Bendik Bye og kunne sette inn 1-0.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen (Qvigstad 85 min), Skuseth, Slørdahl, Tønne , Emilsen, Skjelbred( Holden 73 min), Hou, Tørset Johnsen (Gangstad 73 min), Mogensen, Gaustad (85.min)