Nok et uavgjortresultat mot Lyn

Samme resultat som i borteoppgjøret

Man kjenner det begynner å bli høst i fjæra, når flomlysene må på fra kampstart mot Lyn 14.30. Men heldigvis ikke for kaldt, og en fin ramme rundt kampen med mange Lyn fans tilstede og en viktig kamp for Ranheim om de fortsatt skal ha et håp om kvalikkplass til Eliteserien. Før kampen er det Lyn som ligger som nummer seks på tabellen med 39 poeng, Ranheim på 10 plass 7 poeng bak Lyn, med fem kamper igjen av sesongen.

Etter en god start hvor både Hou og Wenaas hadde gode skuddmuligheter, var det Lyn som tok ledelsen etter knappe ti minutter på sin første sjanse i kampen.

Bare noen minutter etter scoringen, kom Bye til en god skuddmulighet, men Lyn fikk blokkert forsøket.  Det kunne virke som om Lyn allerede etter scoringen parkerte bussen, og var ofte 11 spillere på egen banehalvdel. Halveis ut i omgangen kom Hou til en mulighet etter et glimrende løp, dessverre satt ikke avslutningen på innsiden av målet. To minutter senere fikk Ranheim en glimrende overgang, Wenaas fikk avsluttet og keeper måtte gi retur, der var Bye, men forsøket gikk over målet. Når det var spilt en halvtime hadde kampen åpnet seg mer. Og det lå et Ranheim mål i lufta, da de fikk en overgangsmulighet anført av Wenaas som fant Solli før han ble taklet, Solli avanserte framover og serverte Amble Haugen en perfekt overlapp, Amble Haugen fant Hou med en perfekt pasning, Hou gjorde som han skulle og det sto 1-1. Etter utligningen var det Ranheim som hadde mest initiativ og skapte mest, bare minutter etter scoringen kom Emilsen til en god skuddmulighet, men forsøket gokk til side for mål. Og bare snaut fem minutter før pause kom Wenass til en god skuddmulighet, men keeper reddet et godt forsøk. Og lagene gikk til pause med ei scoring hver.

Når lagene kom ut klare for den andre omgangen, tok det tre minutter før Emilsen fikk lagt inn fra helt nede ved cornerflagget, i feltet var Wenaas høyest, men avslutningen gikk rett på keeper. Og Wenaas kom til en meget god sjanse bare fem minutter senere. Etter en overgang det luktet svidd av, men Lyn sin sisteskanse vartet opp med en meget god redning.

Et kvarter før full tid, kom Lyn til en stor sjanse, men Vidtun Nilsen reddet forsøket med en benparade.

På overtid kom Mogensen til en god skuddmulighet, men nok engang leverte Lyn sin keeper en meget god redning. Ranheim prøvde virkelig å sette inn en skikkelig sluttspurt, men Lyn forsvarte seg godt, og det endte 1-1.