Opprykksjubel for rekruttene

Ranheim 2 gikk seirende ut av opprykksfinalen mot Tynset lørdag og skal spille i Norsk Tipping-ligaen i 2025.

Et sterkt og høytpressende Ranheim fikk lønn for et vedvarende press mot Tynsets mål i åpningen av kampen og dagens RIL-gutt Dennis Torp Helland banket inn 1-0 etter 14 minutter.

Ti minutter før pause ble Mikael Tørset Johnsen felt innenfor sekstenmeteren og straffe til Ranheim. Den satte Gustav Mogensen sikkerr i mål. 2-0 stod seg til pause.

Tynset måtte fremover i 2. omgang og det åpnet større rom for Ranheim. Mogensen brukte 20 minutter av den andre omgangen til å sette inn nye tre scoringer. Den siste det flotteste - et langskudd over en keeper som stod langt ute. Like etter satte Seydina inn 6-0, før Brage Aune satte inn kveldens syvende minuttet før full tid.

Dermed står Ranheim 2 igjen som vinnere av Adressa-ligaen avdeling 2 og rykker dermed opp til Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon).