- Skal jakte tre poeng

Jakob Tromsdal før mandagens kamp mot Start

Annonse:

Mot Sogndal sist serierunde, fikk Jakob Tromsdal tillit fra start, og Nikolai Skuseth måtte finne seg i å starte på benken. Nå når Skuseth har forsvunnet fra Ranheim, og gått til Eliteseriespill for Sarpsborg 08. Er det vel naturlig å tro at Tromsdal i hvertfall får fornyet tillit i midtforsvaret i morgen når Start kommer på besøk.

Billett: Kjøp billetter til mandagens kamp mot Start her

Se videointervju med Tromsdal nederst i saken

- Jeg synes det gikk veldig bra, det var deilig å få spille og spesielt å få starte kampen igjen, det har vært ei stund siden sist. Men jeg synes vi hadde veldig bra kontroll bak der, de kom vel til en sjanse, sier Jakob og legger til at samarbeidet med Philip Slørdahl fungerte veldig bra. 

- Philip er veldig stødig både som fyr og stopper, så han hjalp meg, og vi hadde bra kommunikasjon sammen, så veldig trygt å ha Philip ved siden av seg i midtforsvaret, sier Jakob.

På mandag kommer Start på besøk, og Tromsdal er klar om han får starte har han lyst til å gjenskape det samme som mot Sogndal.

- Vi er opptatt av å få en god kamp på hjemmebane igjen, vi var ikke helt oss selv mot Mjøndalen. Så derfor skal vi steppe opp nå, og jakte tre poeng, avslutter Tromsdal


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: