Skjelbred fortsetter i Ranheim

Ranheim Fotball har sikret seg kaptein Per Ciljan Skjelbred for ytterligere en sesong.

Annonse:

Den erfarne midtbanespilleren har vært en hjørnestein i laget og har bidratt sterkt både på og utenfor banen.

Se video med Per om forlengelsen lengre ned

Per Ciljan Skjelbred har vært en viktig brikke i Ranheims midtbanespill siden han kom til klubben. Med sin ro, erfaring og overblikk har han vært en stabiliserende kraft på et ungt lag. Skjelbred har også vist seg som en ekte leder både på og utenfor banen, og hans kapteinsrolle har vært uvurderlig for klubben.

  • Få med deg Per i Kraftkampen mot Levanger: Kjøp billetter neste hjemmekamp mot Levanger neste lørdag ved å klikke på denne linken.

En bauta på midtbanen

Denne sesongen har Skjelbred fortsatt å imponere med sine solide prestasjoner. Han har vært en viktig bidragsyter i oppbyggingsspillet, og hans presise pasninger har skapt mange gode angrepsmuligheter for lagkameratene. I tillegg har Skjelbred vist seg som en sterk duellspiller og har vunnet mange viktige baller på midtbanen.

Viktig for kontinuitet og utvikling

Sportslig koordinator Michael Karlsen, er svært fornøyd med at Skjelbred har valgt å fortsette i klubben.

- Per er en fantastisk ambassadør for klubben, både på og utenfor banen. Hans erfaring og lederskap er uvurderlig for oss, og vi er glade for at han vil fortsette å være en del av vårt lag. Per bidrar til å skape et godt miljø i klubben, og han er en viktig rollemodell for våre yngre spillere, sier Michael Karlsen

Ser frem til fortsettelsen

Skjelbred selv uttrykker stor glede over å ha forlenget kontrakten med Ranheim.

- Det å utsette pensjonisttilværelsen, og få spille fotball i ett år til. Det å få være med gutta og de som jobber her med ydmykheten og samholdet gir meg så mye, sier Skjelbred.

  • Få med deg Per i Kraftkampen mot Levanger: Kjøp billetter neste hjemmekamp mot Levanger neste lørdag ved å klikke på denne linken.

Saken er delvis skrevet av Ghat gpt.

Annonse fra Obos-ligaen: