Surt hjemmetap mot Mjøndalen

Ranheim - Mjøndalen 1-0 (0-0) (Foto: Obelix Barbala)

Annonse:

Et revansjesugent Ranheim lag etter sist rundes tap borte mot Stabæk, noe Yongyong Hou bekreftet i intervjuet gjort i forkant av kampen. Han fikk også ønsket sitt oppfylt da han ytret ønske om masse folk i fjæra denne mandagskvelden, på "Skolsestarterkampen" i samarbeid med EXTRA.

Ranheim gikk rett i strupen på bortelaget, og etter ti minutter fikk de ballen i mål, men linjedommeren var oppe med flagget grunnet offside. Første halvdel av førsteomgang var preget av stillingskrig mellom sekstenmeterne. Det skulle gå over halve omgangen før den første skikkelige målsjansen kom, og den var det Mjøndalen som sto for, men Vidtun Nilsen var med på notene, og reddet forsøket.

Da det var spilt en halvtime, prøvde bortelaget å presse Ranheim høyt, og de var tidvis dyktige, og ti minutter før pause ble Ranheims sisteskanse satt på prøve på nytt, også denne gang ryddet keeperen opp. Ranheim var heldige som gikk til pause uten baklengs, I omgangens siste minutt fikk Mjøndalen corner, en av bortelagets spillere fikk stusset corneren mot langhjørnet, men den gikk to cm utenfor mål.

Det var de samme elleve som startet kampen, som også kom ut og startet andreomgang etter pausen.

Da det var spilt ti minutter av andre omgang, kom Ranheim til en sjanse, Tønne slo et godt innlegg mot bakerste, der Bye kom løpende, desverre en halv meter for sein.

Da det var spilt tyve minutter av andre omgang tok Mjøndalen ledelsen.

Kun fem minutter etterpå kom Ranheim til en stor sjanse, Hou fikk lagt en perfekt pasning til Tørset Johnsen, som traff ballen rent, men skuddet gikk rett over mål. 

Laget: Vidtun Nilsen, Haugen, Slørdahl, Skuseth, Tønne, Skjelbred (Mogensen 66 min), Kolstad ( Tromsdal 78 min), Hou, Gaustad (Solli 66 min), Bye, Wenaas (Tørset Johnsen 60 min)

Annonse fra Obos-ligaen: