Uavgjort i lokalderbyet

Ranheim - Levanger 1-1 (0-0) (arkivbilde)

Ranheim - Levanger var preget av at Ranheim hadde mest ball og førte kampen. Men de skapte lite målsjanser før pause. Det nærmeste Ranheim var scoring før hvilen var når tidligere Ranheim spiller Jo Sondre Aas skulle klarere en ball på egen fem meter, men ballen sklei på foten til Aas og var på vei mot krysset, men bortelagets keeper Morten Setra leverte en klasseredning. Lagene gikk til pause på 0-0 i skikkelig regnvær.

Når lagene kom på banen klare for de siste 45 minuttene, var det Ranheim som tok føringen i kampen, og etter å ha spilt ballen i laget stort sett hele tiden de første fem minuttene av omgangen,fant Emilsen Bye inne i feltet, pasningen bar perfekt og Bye headet Ranheim vakkert i føringen. Ranheim fortsatte å spille sitt spill etter målet, men et desperat Levanger som nesten var avhengig av poeng i denne kampen om de skulle komme seg ut av bunnkampen i årets OBOS-liga, flyttet fram flere folk desto mer tid som gikk. Og ca halvveis ut omgangen ble Aas vakkert spilt gjennom alene med Vidtun Nilsen, men Slørdahl leste situasjonen perfekt, og kom med ei saftig sklitackling som fikk blokkert avslutningen til Aas. Så kunne Ranheim ha doblet ledelsen sin et drøyt kvarter før slutt med et skudd fra 18 meter fra Vetle Wenaas, men skuddet gikk i tverrliggeren.

Da slo heller Levanger tilbake, og 13 minutter før slutt spiller de seg fint fram til et skudd fra 16 meter, som Vidtun Nilsen er på, men ballen ender i mål og 1-1. Den siste perioden av kampen klarte ingen av lagene å gjøre noe med resultatet, og det ender med poengdeling i lokaloppgjøret.

Laget: Vidtun Nilsen, Amble Haugen, Røsten, Slørdahl, Tønne, Emilsen (Tromsdal 78min), Kolstad ( Skjelbred 78min), Hou, Solli (Seydina 89min), Bye (Mogensen 69min), Wenaas