- Vi er veldig heldige

Trener for rekruttene Eskil Husby, gleder seg til morgendagens opprykksfinale mot Tynset på EXTRA Arena

Annonse:

I morgen klokken 16.00 spiller Ranheim2 oppryksfinale i 4.divisjon. Laget har hatt en meget god høst, og er klare for semifinale g19 i tillegg til å sette seg i posisjon til å få spille et hakk høyere opp i divisjonssystemet neste sesong. Vi tok en prat med lagets trener Eskil Husby, og hans tanker før oppgjøret i morgen..

Se hele videointervjuet nederst i saken

Sesongkortinnehavere (vises frem ved inngangen), og ungdom under 20 år har selvsagt fri inngang. Øvrige kan kjøpe billetter til kampen i denne linken allerede nå.

- Ja jeg gleder meg, vi er såpass heldige at vi får spille viktige kamper på høsten. Det er ikke alle lag som får det. Så at vi har en opprykksfinale mot Tynset i morgen, i 4.divisjon opp mot Norsk tipping ligaen. Pluss at vi i tillegg skal spille en semifinale i NM om ca ti dager, vi er spent, og vi er som sagt heldige, og vi kommer til å bruke mye energi i inngangen opp mot disse kampene, hvor målet selvfølgelig å rykke opp, og gå til finale i NM, sier Husby og smiler.

Husby snakker videre av viktigheten av et opprykk vil bringe med seg, samtidig som han snakker om hvordan rekruttlaget sin sesong har vært så langt. 

Oppryksfinale på EXTRA Arena lørdag


 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: