- Vi må være offensive i hodet

Sander Amble Haugen før mandagens kamp mot Start.

Annonse:

Vi tok en prat med Sander Amble Haugen om kampen mot Sogndal, og at dette var den stadion han dro på for å se fotballkamper som barn. Haugen er fra Innvik som bare er 90 minutter unna Sogndal. Det så ut som han spilte på "hjemmebane", med scoring, kampens beste spiller og tatt ut på rundens lag i media.

Se videointervju nederst i saken.

- Det var en god opplevelse å vinne på Fosshaugane Campus, vi vant jo her i fjor også, så jeg begynner å få en del gode opplevelser mot Sogndal de to siste sesongene, sier Sander før han legger til at det var god timing å score borte mot Sogndal, der det meste av familie og venner var tilskuere. - Jeg har vel ikke så mange mål for Ranheim i år, men jeg er jo ofte i gode posisjoner til å få skutt, så jeg må bare fortsette å være offensiv i hodet, sier han.

Sander snakker videre om sine styrker på banen og hvordan vi skal ta Start på mandag.

- Det blir jo å prøve å gjenskape det samme som vi gjorde mot Sogndal da. Men vi møter et annet lag som spiller på en annen måte, men vi har forberedt oss godt denne uka her på hvordan vi skal håndtere det. Så da er det bare å slå oss løs, og ikke minst håpe det kommer masse tilskuere avslutter Sander Amble Haugen


Annonse fra Obos-ligaen: