- Vi skal være klare

Eggen Rismark og Frenderup før Start gjester EXTRA arena på søndag.

Annonse:

På onsdag hadde Ranheim sin femte kamp for året uten å slippe inn mål. Og med tre seire på de tre siste kampene, var det to meget godt fornøyde gutter vi tok en prat med i forkant av Start på EXTRA Arena søndag.

Se videointervjuet nederst i saken

Guttene sier at livet blir litt lettere når man vinner kamper, og nå har vi tre på rad. så guttene starter intervjuet med å framsnakke hverandre, og konstaterer at nå er stemningen i spillergruppen bra.

- Og hvordan ser dere på oppgjøret mot Start søndag.

- Det blir en tøff utfordring det, vi har jo litt å revansjere mot de, etter at vi tapte 2-1 borte. Og det ble vel litt ekstra temperatur etter det oppgjøret i tillegg. Så vi skal bygge på det gode vi har prestert i de tre siste kampene, så skal vi prøve å ta de denne gangen, svarer Eggen Rismark.

Eggen sier videre at det blir ikke akkurat et derby, men litt rivalisering er det mellom klubbene, så han ser fram til å møte de.

Med tanke på at laget nå har spilt 2 kamper i uka, blir det jo ikke mange dagene man får jobbet på feltet i mellom oppgjørene. det blir jo stort sett å restituere før neste kamp, men også gjøre klart hodene ved å se video. Men Eggen lover at laget skal være klare når Start kommer.

Kampen Ranheim - Start spilles kl.15:00. Vi ønsker alle velkommen til kamp, billetter til kampen kjøpes her.

I tillegg til at Frenderup ikke har sluppet inn mye mål de siste kampene, og er veldig trygg med ball når laget skal spille seg ut, noe Eggen Rismark bekrefter. Har han også et angrepsvåpen i form av en fot som slår pasninger det senest mot KFUM ble målpoeng på Tønnes scoring. Og det er ikke eneste gang i sesongen han har spilt en angriper alene gjennom med keeper. 

- Vi får se om Tønne orker å løpe på søndag, om han gjør det, kommer det en assist, avslutter Frenderup.


 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: