- Vi skal være påskrudd

Sander Amble Haugen er offensiv før morgendagen kamp mot Lyn

Annonse:

Etter å ha spilt tre kamper på 7 dager, har Ranheim nå fått ei hel uke med terping på feltet, og ikke treningsfri som sagt i intervjuet, men ei uke kampfri før morgendagens kamp mot Lyn på Extra Arena. Vi tok en prat med høyreback Sander Amble Haugen om treningsuka, og morgendagens kamp.

Se videointervju nederst i saken.

Billett kjøpes her

-Det har vært greit å få trent litt igjen da, selv om det er veldig kjekt å spille kamper. så blir det litt tungt med tre kamper på ei uke. Så det er litt både og, men vi har fått forberedt oss godt til Lyn, og er klare for morgendagens kamp.

Det er jo ingen hemmelighet at Nicklas Bendtner har fulgt Ranheim denne uke, på spørsmål om spillerne har merket noe spesielt til det, svarer Sander.

- Det har jo vært litt flere folk i gangene her enn normalt, men sett bort fra det så er det jo kjekt å ha han her og kanskje få lært seg et par triks, ellers har det vært som normalt.

- Hvordan tar vi Lyn i morgen da?

- Vi skal bare spille på den måten vi pleier, vi skal være påskrudd, og vi møter et lag med mye trøkk og intensitet. Et lag som er veldig godt samspilte, så det blir viktig å matche Lyn på det,

Billett til oppgjøret kjøpes her


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: