- Nå sesongen skal defineres

Etter borteseier i Sogndal og aktivitet på overgangsmarkedet har Ranheim og Kåre Ingebrigtsen tatt fatt på en ny treningsuke inn mot hjemmekamp mandag.

Annonse:

Onsdag morgen ble det klart at Nikolai Skuseth selges fra Ranheim til Sarpsborg 08. Nok en Ranheim-spiller har dermed gjennom spill for Ranheim i OBOS-ligaen utviklet seg til å bli interessant for et høyere nivå, noe som gleder hovedtrener Kåre Ingebrigtsen.

- Det blir spennende å følge han i Eliteserien, og det har blitt noen spillere som har tatt steget nå. Det er slik Ranheim skal være som utviklingsarena også, sier han. 


Nikolai Skuseth kom til klubben sommeren 2023 og har vært en fast brikke i laget siden overgangen. Mot Sogndal søndag ønsket trenerteamet å starte med Jakob Tromsdal på midtstopperplass.

Få med deg Ranheim - Start fra tribuneplass! Kjøp billett til mandagens kamp her.

- Det har vært interesse rundt Skuseth en stund nå og da passet det godt å se Jakob som midtstopper levere en god kamp mot Sogndal. Hele bakre firer så veldig komfortabel ut med den endringen, noe som gir oss en ekstra trygghet og enklere for oss å selge Skuseth i dette vinduet.

Søndag leverte Ranheim en solid bortekamp mot Sogndal og vant 2-0 etter scoringer av Amble Haugen og Gaustad. En perfekt måte å slå tilbake på etter hjemmetap mot Mjøndalen en uke tidligere.

- Jeg tror det var viktig for oss å gå opp linjene igjen etter Mjøndalen. Det som skuffet oss mest i den kampen var at vi ikke turte gjøre de tingene vi skulle gjøre. Vi turte ikke å ha ballen og slo heller mye langt. Vi er ikke noe utpreget duell-lag og da er Mjøndalen bedre enn oss og premissene i kampen er på deres side. Mot Sogndal skulle vi være oss selv og igjen tørre å dominere kamper, og da er vi gode, sier Ingebrigtsen. 

Nå har Kåre Ingebrigtsen og hans team startet en ny treningsuke og oppkjøringen inn mot hjemmekamp mot Start på mandag. Ingebrigtsen ønsker å bygge videre på prestasjonen i forrige kamp, og lover publikum god underholdning fra et offensivt Ranheim hjemme på EXTRA Arena.

- Vi må forsterke det vi gjorde i Sogndal. Vi skal være tøffe på trening, utfordre oss selv og ta det med inn i kamp. Det er ti kamper igjen og det nå sesongen skal defineres, så nå må vi virkelig stå frem som et lag. Når er vi er gode er vi gode sammen og det kjennetegner et godt Ranheim-lag. 

Ranheim - Start spilles mandag 2. september kl 19:00. Billetter til kampen kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: